Om Kickbacks

Uanset om du søger efter bredbånd, vil forny din bilforsikring eller booke et hotel, så er der en nem måde at spare penge på hvert køb:

 

Ideen er simpel. Vi får udbetalt en provision fra forhandlere for at sende kunder til deres hjemmesider. Så for eksempel sender vi dig til ASOS for at købe tøj - vi får udbetalt 7% fra ASOS for at henvise dig- Vi betaler 100% af den provision, vi får fra ASOS lige tilbage til dig, ingen tricks, ingen gimmicks.

I nogle tilfælde lister vi også kupon koder, som der kan anvendes i samme ombæring og dermed øge din besparelse.

 

Det er en god historie. Kolde kontanter, der kan indløses til en bankkonto eller PayPal-konto. Når man tænker på, at du kan have op til flere hundrede euro i cash back sendt tilbage til dig ved blot at besøge hjemmesiden her, før du foretager dine almindelige indkøb fra Top Mærker, det en er klog måde at shoppe!

 

Vi er helt uafhængige. Naturligvis ønsker vi at vores medlemmer finder de bedste tilbud, og vi gør vores bedste for at sikre, at du kan finde dem fra de hundredevis af forhandlere, vi har listet på siden. Men vi vil ikke gøre nogen grimme ting som at bombardere dig med annoncer eller videregive dine oplysninger til tredjepart.

Mest besøgte i går